Tuesday, May 10, 2011

Jom Lepak di Bangku Kosong

assalamualaikum...
ok xnak banyak cerita...
untuk korang yang follower kurang dari 500 jom join ni...
klik je kat sini kalau nak join ye...yeah!

18 comments:

misz athiqah said...

salam..jenguk jengah anda di sni...datang meronda dari blog BK...=)...be ur follower too..

salam....saya baca ptanyaan awak yang mane nak dapat url tue pas join bda nie yerk???...ada yg jawab lum??...kalo blum kita bagitau key..huhu..

" awak kena pegi kat list post2 awak...klik kat post yg awak wat nie...nanti kat wall awak hanya kuar post nie je..kat atas tmpt awak taip nama blog tue akan kuar link panjang...link tu r awak copy n paste kat ruangan comment BK...kalo ada prob pape tgglkan pesanan kat blog kita key...wsalam..=)

Sis Aieda said...

baru nak tolong bagtahu :)

gud luk :D

Rahmad said...

datang menyerang kat sini dari blog bangku kosong..

ckafifah said...

okeyh~ sy dtg jenguk2...okeyh...bagos2~

awk bukk link nie sbb sy tag awk jugk~! hahah...
xda apa2 punn...hehhe

http://cikpipah.blogspot.com/2011/05/jom-lepak-di-bangku-kosong.html

zonfoe said...

misz athiqah>alhamdulillah..ade jge insan yang peduli....saya ucap kan berbanyak bnyak tq atau dgn kata lain...terima kasih sebab beri penerangan yang cukup jelas...hehe...haih..payah bona jadi insan yang baru pndai maen blog nieh..hehe....terima kasih yer....rajin2 la up date blog yer...nnti akan d terjah...hehe..tens alot..:D
sis aieda>hehe...tu la..nasib baik korang baik hati...tq yer sis.. :)
rahmad>sila2 la terjah...haha
cik afifah>hehe..kite geng....ape tag2 nie...haha..okeyh..~:)

::: nur azizul ::: said...

salam perkenalan, salam singgah,
salam follow...

jom jadi my next follower....

mad khaz said...

ziarah petang, jom sama-sama

terjah!

haha,salam perkenalan :)

.:diRiku:. said...

follow sudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :)

zonfoe said...

nur azizul>dah follow dah.. ~:)

mad khaz>jom2...lebih bnyak blog perlu d terjah...hehehe

dilah>hehe...tahniah2..bejaya jugak akhir nye.. ~:)

nis humairah said...

weewiit~
terjah dari BK juge,
mai singgah :)

mas saari said...

salam singgah dari blog BK..
happy blogging ok!

not irene said...

blog bangku kosong cantik tidak terperi
segmen tetap saya ikuti
meh jemput ke blog kami
memyselfandnotirene nama diberi

nabila faryzza said...

salam, :)
nak lepak bangku kosong kat sini pulak la. hehe

linda a.k.a ibusumaiyah said...

Assalamualaikum...Maaf..ibusumaiyah baru dapat jenjalan melalui BK...:)...dan folo sini dannn lagi tamabh link dalam bloglist ibusumaiyah...

zonfoe said...

waalaikum musalam...~:)
TQ...nanti, sile2 la bace yer...

Farah Fazen said...

singgah from BK... ^_^

ahmad said...

salam
singah dari bangku kosong dan follow sini

zonfoe said...

farah>sile2...hehe....
ahmad>tq ahmad~:)

Followers