Wednesday, May 11, 2011

Dah Bertambah Follwer???huh..

Alahamdulillah, wa syukurilah...di atas kurniaan dan pemberian NYA, dapat jgak kite bernafas ari nie....

Refer to topic today...wow..cam tak caye plak, follwer aku meningkat hampair 2 kali ganda..haha...terima kasih sangat2 kepada semua geng2 bloger yang baru follow blog nie..tens a lot..tatau nak gambar kan camaner2, terus kan mengitu perkembangan blog nie kayh..;)

Nie sume dari hasil kerja keras( keras la sangat..haha...) aku, yang membuat satu enti yang kat bawah nieh..hehe..tak sangka plak, tak sampai sehari dah 3 orng follow..huh...TQ sngat2...dan terima kasih jugak to cik Bangku Kosong kerana dengan blog beliau lah follower aku meningkat cmnie sekali..haha....TQ bro.....~:)

Dan tak dilupakan kepada cik nurul hamimi yang sudi mengajar aku......huh..(cam budak2 baru belajar kan???sume bnda tak tau..huhu)...dye lah orng first yang aja aku cara nak post entri tuh..haha....tens a lot, t kite blnjer awak ehh..air kosong gelas besar lagi...hahaha...dan tak di lupe kan jugak kepada misz athiqah dan Sis Aieda jugak.....nanti akan aku femes kan blog korang ehhh...hehehe...yang lain....sory ekk..aku bukan xnak post cerita korang..tapi, kesuntukan mase dowh....sbb aku tgh keje..haha...t ad cerita, aku kongsi lg..

Di sini jugak aku ingin men uar kan yang aku penyokong penuh saranan cik mimi yang mahu menegur semua follower setiap hari...gempak ah...anda mmg terbaik...

Ape2 pon..tq to all of u,n trus follow blog nie keyh...arios.......chow dulu...wasalam....~

13 comments:

hasrul hassan said...

Salam. Terima kasih kembali. Semoga apa yang ingin dikongsi dan disampaikan diterima oleh orang lain.

zonfoe said...

wslam...hah..pergh..laju nye...hehe..
saya masih baru dalam blog berblog nie..mohon d ajar yer...hehe.. ~

mad khaz said...

semoga berjaya dan majulah blogger untuk negara XD

nis humairah said...

betol2, terima kaseh kepada BK, gud luck~!

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum zonfoe..salam perkenalan...
teruskan berkarya..

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam.eh, ngumpat yer..haha. patutlah sy terbatok-batok ada org sebut nama rupanya.

teruskan berblog k. dalam berkarya, jgn lupa sebarkan aura gumbira.hehehhe =D

hans said...

berblog dengan gembira
lepas nih pasti bilangan follower lebih banyak lagi
:-)

zonfoe said...

tens hans....harap2 ader yg bace..hehe...~:)

Cik Teddy said...

cik dah follow cni..jom la singgah cik pulak..hihi

Hishamudin Bin Mohamad TwonTawi said...

salam ziarah dan ukhwah dari bangku kosong

dah follow..

zonfoe said...

cik teddy>td baru usha..hehehe..TQ~
hishamudin>omak kau..bnyak nye blog ko..hehe..smpat plak ko manage blog ko ekk..hehehe

ahmad said...

salam
nurul hamimi orang sabah tu ke selalu pergi blog dia,, saya jadi follower awak yang ke 52 happy bloging...

zonfoe said...

wsalam....erk...tak paham ape yg nak d beri tahu pasal cik hamimi..huhu...TQ..
masih kene bnyak blajar an senior pasal blog2 nie..~:)

Followers