Wednesday, June 8, 2011

Usaha eskelator Kejayaan

Assalamualaikum semua

Setelah 4 bulan aku tak men bola sepak/soccer , hari ini hari kedua aku men bola sepak kat padang MMU, pergh..penat siot........kalah g perang...tu la , asyk sangat duk men pes (pro evolution soccer 11) dan buat lemak petang2.... semalam tgk duk perhati kan si van der jart (aka ijat/housmate/budak bilik belakang...saja nak bagi sedap nama...hahahaha) duk main cros2 bola.... ehhhh brother nie...boley tahan jgk cros2 bola, sampai tepat kat kaki yang mahu di beri nye.....hebat2........

bila aku tanye pasal cros2 bola tuh, dye pon gtau la yg dye training mase kat matrik UIA....hari2 duk men menda tuh...mane tak pro...haha.....tu lah yang nak aku highlight kat sini, usaha tangga kejayaan..memang berbaloi la dengan ape yang die dapat tuh........

Aku rase nak tukar jer kaki aku dengan mamat tuh...haha.....baru best ckit men bola....huahuahua....

tapi...

setiap orang ada kurang nya, die tak fit aka kurang stamina.....huhu....bkan nak memperkecil kan kebolehan die..tapi, dari tengok cara die main bola, kurang laju, huh...aku plak, jenis yang xleh nak kontrol bola sangat....stamina ade, cume tak leh nak pegang bola lame2, t mula la kene slide la,kne tolak dan macam2 lagi...huhu..

so untuk itu, aku cube untuk berjaya dalam sukan tersebut, walaupon hanya suka suki, aku akan cuba turun padang setiap petang kalau xder keje( lau tak , mmg aku layan pes je lah..huahuahua..)



p/s : cuba peraktik kan benda terbabit dalam bidang stdy plak....!!


USAHA ESKELATOR KEJAYAAN




2 comments:

Nur Adilah said...

aikk ade perkataan matrik uia la..hihi..tima kasih ats knjungan ke blog sy..folo awk blik
XD

zonfoe said...

hehe..member penah stdy kat situ.. ~:)
terima kasih yer...masih banyak yang kene belajar dr sahabt blogger...terus kan membace...~:)

Followers